Vodafone CEC by IO Studio

By : Dennis Franklin | 19 Jan 2015 1:20 pm | Other

The Vodafone Customer Experience Center was designed in 2011 as a presentation venue for the clients of the company and it is located in Prague, The Czech Republic.

The project was created by the IO Studio to offer a personalized tour that is adapted to the needs of each customer so that they get a ‘know how’ portfolio about the telecommunication technology and the services provided by the company.

The first area is a relaxation zone and the main presentation begins with a central “Onenet” object leading to the back section through a narrow corridor. This leads to two separated parts and then to the end of the tour.

The project needed to have a strong corporate identity that focused on the “Onenet” product. The ground floor is directly connected to the already existing Fuel Café and the spaces were separated through a glass wall only.

The geometry of the interior was created to give a unique experience of space to the customers that would be evocative of cyberspace and the furniture helps with this idea while also making the entire project mobile.

 

comments powered by Disqus



Recent in: