The new ‘L4’ Level from Google’s London Offices

By : Mark V | 27 Aug 2012 9:21 pm | Interiors, Offices

A fourth floor was added to Google’s London headquarters in Victoria, a new floor dubbed as ‘L4’ which doesn’t look at all like a typical workspace. This amazing space has a fun atmosphere that renders comfort and tries to inspire creativity.

The open spaces and transparency create an ideal environment for communication and team building. The people that have to brainstorm are delighted with games suite with consoles a pool table and TV and a sound proof area with drums and guitars .All for the sake of creative thoughts.

For those who love to stay in shape the Google headquarters provides a gym and for those who just want to relax they have at their disposal a beautiful garden.

 

comments powered by Disqus



Recent in: