Matrix Residence in Taipei by M.Y. Interior Design

By : Dennis Franklin | 15 Aug 2014 11:07 am | Apartments

The Matrix Residence is a contemporary project located in Taipei, Taiwan and created by the M.Y. Interior Design studio with an open floor plan that uses the furniture to set the layout of each area instead of partitions.

The lounge area continues with a small dining area, bar and kitchen with a gray floor and white walls as well as wooden touches for a cozy ambiance. The home entertainment area is comprised of an LCD TV and projector with the TV wall having a white finish.

The illumination is ensured by LEDs and the back wall hosts several bookshelves and display walls with apertures placed in a seemingly random fashion to create a sculptural piece that attracts the attention while also ensuring sufficient storage space.

The hallway is decorated with artworks to enrich the area and the kitchen has a bar counter defining its limits which is ideal for light meals, while if you want to watch TV or just enjoy dinner you can sit at the dining area next to it.

 

[freshome]

comments powered by Disqus



Recent in: