Ellivo Studio by Ellivo Architects

By : Dennis Franklin | 15 Jun 2013 1:31 pm | Offices

The recently opened office of the award winning practice Ellivo Architects offers a daring design and is located in the Fortitude Valley, Queensland, Australia.

The offices are placed on the ground level on a tall building and they are all black with touches of yellow in order to provide an inviting fit-out which will appear attractive to the staff as well as to the clients and the representatives.

The office focuses on collaboration, meetings and exchange of ideas with the design concern beginning from the circle of life and minimization and trying to reflect creatively the firm’s ethos.

The open plan office tries to be a workplace as much as a place which clients and consultants can visit to become themselves a part of the environment and thus see the workings of the Studio while they take place. This idea is quite natural to the designers, since the space of the architects and designers has to be a proof of their capabilities and skill.

 

[archdaily]

comments powered by Disqus



Recent in: